WELKOM OP BIKESDIRECT

Koop fietsen inclusief consumenten service na aankoop!

Fietsdirekt.nl / Bikesdirect.nl / Fahrraddirekt.com is een activiteit van BSN B.V. ( BikeServiceNederland.nl ). Zij richt zich als tussenpersoon voor fiets- en fiets gerelateerde fabrikanten uitsluitend op de middelgrote- en grote Retail bedrijven.

Naast het aanbieden van bestaande voorraden van fiets-, en fiets relateerde producten van fabrikanten, richt BSN zich ook op termijncontracten. Voor deze vaste assortiment producten zijn een aantal merken voorhanden zoals VILLETTE – Hollande®, Bullock® en HYPE®. Dit assortiment van eigen merken van BSN wordt gecomplementeerd door een aantal prachtige A merken van onze fabrikanten. Deze worden ook met trots vertegenwoordigd door BSN. Merkdifferentiatie is in het belang van alle retail klanten om prijserosie te voorkomen.

WIJ ZIJN SERIEUS

Verantwoordelijk

WE ZIJN GEPASSIONEERD

Fietsplatform

WE HEBBEN EEN STERKE FORCUS

Kwaliteit

De fabrikanten waarmee BSN werkt hebben zelf een service- en garantie organisatie per land. BSN reserveert reeds in haar verkoopprijzen een deel voor service- en garantiedoeleinden. De service organisatie is goed geoutilleerd met een call center, 160 vaste service punten, aangevuld met mobiele monteurs. Naast dit service concept bestaat er een mogelijkheid om tegen een meerprijs een abonnement voor een Pechpas af te sluiten (uitsluitend in Nederland). De pechhulp wordt uitgevoerd door de ANWB.

Bestellingen via deze site worden direct geplaatst bij de fabrikanten. BSN krijgt een inspanningsvergoeding van de fabrikant. De vermelde prijzen zijn inclusief een vergoeding voor BSN alsmede de lokale service.  De transactie geschiedt vervolgens rechtstreeks met de fabrikant. Bij een “Quote Request” zal fabrikant, BSN alsmede de geïnteresseerde direct een mail ontvangen ter bevestiging van de aanvraag.