Over ons

Wie we zijn

WELKOM OP BIKESDIRECT

Koop fietsen rechtstreeks vanuit fabrieksvoorraad!

Bikesdirect.nl is een activiteit van BSN Nederland B.V. Zij richt zich als agent voor fiets- en fietsgerelateerde fabrikanten uitsluitend op de middelgrote- en grote retailbedrijven.

Naast het aanbieden van bestaande voorraden van fiets- en fietsrelateerde producten van fabrikanten, richt Bike Service Nederland zich ook op termijncontracten. Voor deze vaste assortiment producten zijn een aantal merken voorhanden zoals VILLETTE, NASSAU en HYPE. Dit assortiment van eigen merken van BSN wordt gecomplementeerd door een aantal prachtige A-merken van onze fabrikanten. Deze worden ook met trots vertegenwoordigd door BSN. Merkdifferentiatie is in het belang van alle retail klanten om prijserosie te voorkomen.

De fabrikanten waarmee BSN werkt hebben de service en garantie goed voor elkaar. Wanneer u onze merken gaat verkopen, kunt u op volledige medewerking van de fabrikanten rekenen, indien u voor reparatie een beroep moet doen op onderdelen. Vanzelfsprekend zullen onderdelen die onder garantie vervangen moeten worden, kosteloos ter beschikking worden gesteld door de fabrikant. Onderdelen buiten garantie worden u tegen de geldende fabriekstarieven aangeboden, waardoor u er een goede marge op kunt maken bij verkoop.

De fietsen worden over het algemeen 85% afgemonteerd aangeleverd in dozen. Het aanschaffen van een vol pallet met producten van eenzelfde producent is vanzelfsprekend voordeliger qua transportkosten dan het per stuk laten bezorgen van een artikel.